Műnád oldalkerítés


Műnád oldalkerítés

Kattintson a képre teljes méretért.

Megrendelés

Plasticane ovális műnád 1/3m zöld
9 490 Ft 4 999 Ft

Rendelésre induló gyártás és szállítás
 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Az UV védelemmel ellátott műnád oldalkerítés tökéletesen véd a belátás ellen. Az ovális profilú műanyag kerítéstakaró nádszövet masszív és ellenáll az időjárás viszontagságainak. UV-adalékkal készül, nagy teherbírású ovális profilú műnád pálcákból áll, és több színben is elérhető. Az extra erős műnád telepítésével hasonlóképpen tartós és megbízható belátásgátlós oldalkerítés építhető.

A szintetikus fűzfavessző fonat tökéletesen illeszkedik a környezetbe, jobban ellenáll a zord időjárásnak. UV stabil, dekoratív, szín tartó átlátásgátló stabil PA szálakkal rögzítve. Fűzfaszálak 4-7 mm szélesek. 1 m hosszúak. Könnyen szerelhető, méretre vágható.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!